Exponering av skönhetsprodukter

Flaskhållare friger yta vid handfat, bad- och duschutrymme. Spaza erbjuder flera lösningar för exponering av skönhetsprodukter som tvål, schampo, balsam och lotion på hotell och spa. Snyggt och funktionellt med maximal exponering av skönhetsprodukten mot gästen.

Väggmonterade flaskhållare här i utförandet semi-låsbar för att fästa skönhetsprodukterna enskilt och fastlåsta (utan att behöva ett verktyg) på väggen i exempelvis dusch eller vid handfat. Hyllor anpassade för exempelvis tre skönhetsprodukter gör dem lättillgängliga i exempelvis duschmiljö eller exempelvis placerar ett doftljus i ett toalettrum. För exempelvis handtvålar eller fristående skönhetsprodukter skapar brickor dedikerade ytor för dessa samtidigt som det blir lättare att hålla rent.

Väggmonterade flaskhållare här i utförandet låsbar, öppen och semi-låsbar för att fästa skönhetsprodukterna enskilt och fixerade på väggen i exempelvis dusch eller vid handfat. Hylla med praktisk avställningsyta för skönhetsprodukt eller hudvårdstillbehör i exempelvis dusch eller handfat. En bricka för inredning av skönhetsprodukter i småflaskor eller placering av doftljus.

Med vårt lim-kit (Extrem, Super och Primer) kan produkterna monteras på olika väggmaterial som exempelvis kakel, sten, glas, speglar, plast m.fl.

Kontakta oss om du behöver råd för hur ni på bästa sättet ska montera våra produkter!