At Six

At Six är Stockholms nya mötesplats, helt utöver det vanliga. Exklusiv med en twist. Med ett unikt rumsutbud, restauranger, barer, gym och eventarena är At Six din nya Stockholms-favorit. Det är på nummer sex det händer!

Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel ligger ett stenkast från Stockholm centralstation och Arlanda Express. Samtliga rum och sviter renoverades hösten 2017.  Nordisk funktionell design genomsyrar rummen.

Elite Sports Club Solvik

I mycket påkostade arkitektritade lokaler med den allra senaste träningsutrustningen och tekniken öppnade Elit i februari 2018 en träningsanläggning utöver det vanliga. I den unika miljön med utsikt över vattnet från både träningslokaler och bastu kryddar vi till det med lyxiga detaljer som kylda handdukar, ekolyxprodukter i duscharna, ljusrum, möjlighet till skåp med egna designerkläder och tvättservice och mycket annat.

Nääs fabriker

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö som rymmer en framgångsrik hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången. Utvecklingen av Nääs Fabriker har präglats av omsorg om varje liten detalj och respektfullt bevarande av den ursprungliga 1800- och tidiga 1900-talsarkitekturen. Interiören både i hotell och konferensdelen genomsyras av en konsekvent, smakfull design med vackra material och påkostade detaljer. Samma gäller kontorsdelarna.

Niehku Mountain Villa

Niehku Mountain Villa har skapats av ett brokigt team drömmare, äventyrare och entreprenörer som alla delar en stor passion för skidåkning och naturupplevelser. Verksamheten drivs av två av Sveriges mest välmeriterade personer inom äventyrsturism, guideverksamhet, hotell, restaurang och gastronomi – Johan ”Jossi” Lindblom och Patrik ”Strumpan” Strömsten.

First Hotel Reisen

First Hotel Reisen är ett förstklassigt hotell centralt i Stockholm. Hotellet ligger vid vattnet i Gamla stan, nära Kungliga slottet och endast fem minuters promenad från Stockholms bästa shoppingområde. First Hotel Reisen är berömt för sin höga servicenivå och snygga kombination av klassisk inredning och modern design. 

Selma Spa+

Välkommen till Selma Spa i Sunne, ett av Nordens största spahotell. Med fokus på wellness erbjuder vi avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat och dryck – det vi kallar Mjölksyra & Champagne. Vi är ett kontantfritt hotell.

Vår Gård Saltsjöbaden

Vår Gård är ett prisbelönt konferenshotell som erbjuder företag och organisationer en mötesplats i unik och estetisk miljö med anor. I hjärtat av den gamla badorten Saltsjöbaden där ursprungligen några driftiga industrimagnaters dröm om det perfekta, eleganta livet bort från storstaden växte fram.

Copperhill

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre med boende, konferenser och upplevelser. Njut av ett prisbelönt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv på hotellet. Direkt utanför väntar Åres skidbackar, vandringsleder och storslagna vyer.

Upper House Spa

Det nordiskt avskalade möter orientens varma färger och avkopplande behandlingar. Dofterna, atmosfären och de rogivande ritualerna ger dig känslan av att dyka ner i en annan värld för några timmar. Kom upp till oss och upplev vår omfamnande champagnepool, energigivande yogapass och rogivande relaxavdelning. Upplev Upper House Spa.

Hotell Tylösand

Sveriges mäktigaste strand. Smakupplevelser att minnas länge. Vackert designade rum. Konst i världsklass vart du än går. Och mötesplatser som inspirerar. Välkommen till Hotel Tylösand. Be inspired.

Restaurang TAK

Tak har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh. Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla. En tidlös och avväpnande atmosfär som fulländas av den spektakulära utsikten.