Badrumstillbehör

Spaza är en serie badrumstillbehör för spa och hotell. Namnet härleds ur space och plaza där tid, rum och elegans förenas i sin funktion. Produkterna tillverkas uteslutande i Sverige av rostfritt stål och består av en råvara och en enda detalj som formas till den färdiga produkten. 

Stilmedvetna hotell och spa

Vi levererar genom våra samarbetspartners till hotell, spa och restaurang där slutkunderna är stilmedvetna anläggningar med fokus på design, kvalitet och service. Vi samarbetar även med varumärken inom skönhetsvård och kosmetik. Läs mer om våra referenser här.

Exponering av skönhetsprodukter

Spaza erbjuder flera koncept för montering och exponering av skönhetsprodukter som tvål, schampo, balsam och lotion. Snyggt och funktionellt med maximal exponering mot gästen. Lösningar som till exempel flaskhållare och duschhyllor friger yta vid handfat, bad- och duschutrymme, läs mer här.

Nerladdningar

Samarbeta

Är ni vår nästa samarbetspartner för Spaza? Vi söker försäljningspartners som tillsammans med oss vill vara med och bygga varumärket Spaza internationellt, läs mer här.

Kontakta

info@spaza.se
+46 762 171155

Runius Design AB
C/O Galleri Stense
Engelbrektsgatan 25
SE-114 32 Stockholm
Sweden